Τι συνέβη;

Λίγες εβδομάδες βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ το Love Island ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό. Όχι τόσο μέσα από το περιεχόμενό του, αλλά μέσα από τις ατάκες των παικτών που αποτελούν πολλές φορές πηγή για σχόλια στα social media.

Νέοι παίκτες έχουν μπει, ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί και έχουν χωρίσει, ωστόσο όπως σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε και μία ηχηρή οικειοθελής αποχώρηση.

  • Διαβάστε επίσης: Πανικός με νέο ακατάλληλο πλάνο στο Love Island

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς και ορισμένων συμπαικτριών του.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Love Island

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα! Σύμφωνα με το tv-24.gr, το οποίο επικαλείται πηγές που βρίσκονται κοντά στον διαγωνιζόμενο, μετά από έναν μεγάλο καυγά που είχε, πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά τη συμμετοχή του στο Love Island, κάτι που θα παρακολουθήσουμε μέσα στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι.

Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό τα γυρίσματα πραγματοποιούνται περίπου όπως και στο Survivor, οπότε δεν είμαστε μακριά από τις εξελίξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο Γιώργος Κόρκας είχε δημιουργήσει ορισμένες εντάσεις, οπότε επέλεξε να αποχωρήσει για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.