Για ένα ονειρό το οποίο έγινε πραγματικότητα έκανε λόγο ο Απόστολος Χρήστου μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό υγρού στίβου. Με ένα tweet τον συνεχάρη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Δελφίνι από «χρυσάφι».

Με μια εξαιρετική κούρσα ο 26χρονος κολυμβητής του Ολυμπιακού, Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τον ίδιο στις δηλώσεις να τονίζει πως έβαλε τέλος σε μια προσμονή πολλών ετών.

«Είναι ένα όνειρο που κυνηγάω χρόνια. Το 2016 ήταν ο πρώτος ημιτελικός σε Ευρωπαϊκό ανδρών και τώρα ήρθε το χρυσό. Ήταν τρομερή ατμόσφαιρα πριν μπούμε και ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Τον ευχαριστήθηκα. Όλα έγιναν μόνα τους. Ήταν παρόμοιος αγώνας με το χθεσινό στα ημιτελικά. Πήγαινα για πανελλήνιο ρεκόρ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περίμενα πολλά χρόνια για να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο».

Το μετάλλιο αφιέρωσε και στον προπονητή του, Παναγιώτη Βελέντζα, ο οποίος είχε και τη γιορτή του: «Είναι το καλύτερο δώρο για όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα μου. Έχω στήριξη από την ομάδα που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα έχουν πετύχει».

Παράλληλα τα συγχαρητήριά του στον Απόστολο Χρήστου έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω ενός tweet.

«Θερμά συγχαρητήρια στον χρυσό κολυμβητή μας, στον πρωταθλητή Ευρώπης στα 50μ. ύπτιο, Απόστολο Χρήστου. Δικαιώθηκαν οι προσπάθειές του, η κορυφή της Ευρώπης είναι δική του. Μπράβο Απόστολε» έγραψε ο Αυγενάκης στο .

Οι δηλώσεις του Απόστολου Χρήστου μετά το χρυσό μετάλλιο