«Η χώρα λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την ασφάλεια των επικοινωνιών του Υπουργού Εξωτερικών και των μελών του ΚΥΣΕΑ, καθώς πολλοί εντός και εκτός Ελλάδας θα ήθελαν να ακούνε τις συνομιλίες τους»

«Κύκλοι» του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον υπουργό Εξωτερικών, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδα Documento όπου το όνομα του Νίκου Δένδια αναφέρεται στον κατάλογο των ονομάτων που -σύμφωνα με το δημοσίευμα- ήταν θύμα υποκλοπών από το «παρακράτος Μητσοτάκη».

Πολλοί εντός και εκτός Ελλάδας θα ήθελαν να ακούν τις συνομιλίες του ΥΠΕΞ

  • Διαβάστε επίσης Οικονόμου για υποκλοπές: «Πλεονάζουν οι αφηγήσεις, απουσιάζουν τα στοιχεία» – Να διερευνηθούν όλα

«Είναι αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον Υπουργό Εξωτερικών. Η χώρα λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την ασφάλεια των επικοινωνιών του Υπουργού Εξωτερικών και των μελών του ΚΥΣΕΑ, καθώς πολλοί εντός και εκτός Ελλάδας θα ήθελαν να ακούνε τις συνομιλίες τους», τονίζουν κύκλοι του κ. Δένδια.

  • Διαβάστε επίσης Εκλογές: Μόλις βρέθηκε η ημερομηνία έπεσε βαριά η σκιά των υποκλοπών – Θέμα αδιάβλητου εγείρει ο ΣΥΡΙΖΑ