Ξεκινάμε με μία πανσέληνο στον Κριό την Κυριακή. Οι πανσέληνοι είναι περίοδοι κορύφωσης και απελευθέρωσης, και αυτή έχει μεγάλη ενέργεια.

Είναι τρομακτικό να μιλάς ανοιχτά, αλλά τα αποτελέσματα στο τέλος μπορεί να είναι σαν βάλσαμο, να το θυμάσαι.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργούν μια υποστηρικτική σύνδεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο (στις 11 και 14), αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό που φαίνεται δύσκολο τώρα θα μαλακώσει μακροπρόθεσμα.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Η πανσέληνος αυτής της εβδομάδας είναι στο ζώδιό σου και όλα είναι για σένα! Σκέψου αυτήν την εβδομάδα σαν ένα μπόνους πάρτι γενεθλίων. Πώς θα γιορτάσεις; Και ποιος θα γιορτάσει μαζί σου; Έχετε κάνει πολλή δουλειά από τον Απρίλιο για να φτιάξεις την εικόνα και την ταυτότητά σου, και τώρα ήρθε η ώρα να τα φανερώσεις όλα. Γνώρισε στους φίλους σου το νέο σου φλερτ! Φορέστε αυτό το φούξια κοστούμι στον γάμο της ξαδέρφης σου! Άλλαξε τις κουρτίνες!

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Λάμψε».

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Η πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον ασυνείδητο πεδίο σου και θα νιώσεις την εξάντληση και την υπερένταση που έρχεται αυτή την ενεργή περίοδο του μήνα. Οι προσκλήσεις για πάρτι πλησιάζουν, αλλά καλύτερα να δεις μερικές ταινίες στον καναπέ. Μην το παίρνει προσωπικά που δεν προχωράνε τα πράγματα στη λίστα σου. Πάντα υπάρχει χρόνος να γίνουν όλα.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Χαμήλωσε ταχύτητα».

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Τόσο η κοινωνική όσο και η επαγγελματική σου ζωή κορυφώνονται με την πανσέληνο στον Κριό. Τρέχεις από συνάντηση σε συνάντηση και από πάρτι σε πάρτι. Καθώς ο κυβερνών πλανήτης σου, Ερμής μπαίνει ξανά στον Ζυγό στις 10, οπότε θα επιστρέψεις σε ένα δημιουργικό project που αφήσες πίσω τον Σεπτέμβριο. Αυτή τη φορά, θα γίνει.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Φλέρταρε».

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Καθώς η πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον ουρανό στις 9 του μήνα, τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σου! Όλα εκείνα που σχεδιάζες σχετικά με μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή την αναζήτηση εργασίας επιτέλους πραγματοποιούνται! Έχεις την υποστήριξη των φίλων, του συντρόφου και της οικογένειας. Καθώς η Αφροδίτη θα συνδεθεί με τον Κρόνο στις 14, θα κάνεις μία συζήτηση που θα σου…