Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τον φετινό Ολυμπιακό, ενώ έστειλε και ένα ειδικό μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να μιλά για το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και για τους στόχους της σεζόν.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο θα βρει απέναντί του ως προπονητή του Περιστερίου για τη 2η αγωνιστική της Basket League, στέλνοντάς του μήνυμα πως τον αγαπάει, τον εκτιμάει, όμως δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει κατά τη διάρκεια του ματς.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

«Δεν θα πω ότι ήταν δύσκολο καλοκαίρι. Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις πως αυτά είναι τα όμορφα διλήμματα της ζωής, αλλού είναι οι δυσκολίες. Ήταν κάποιες αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν, κάποιες συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν. Τέλος καλό, όλα καλά. Αποφάσισα πως εδώ είναι το καλύτερο για το μέλλον μου, εδώ πιστεύω ότι θα εξελιχθώ και θέλω να μείνω, οπότε νομίζω πως στο τέλος όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχουμε πάρα πολλούς μήνες που μπορούν να γίνουν τα πάντα. Δεν μου αρέσει να βλέπω τόσο μακριά. Μου αρέσει να ζω την στιγμή. Αν κάποιος μου έλεγε πέρσι τέτοια εποχή πως όλη η σεζόν θα εξελιχθεί έτσι, όσο αισιοδοξος και να είμαι, μπορεί να μην τον πίστευα ούτε εγώ! Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να δουλέψουμε πολύ».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Θέλουμε να κολλήσουμε το παζλ, να ταιριάξουν οι νέοι παίκτες με τους παλιούς σε σχήματα που θα προτιμήσει ο προπονητής. Με τη δύναμη του κόσμου πέρσι χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι στην κανονική διάρκεια και ένα στα playoffs. Ξέρουμε πως η Euroleague είναι πολύ ανταγωνιστική, όλοι μας περιμένουν. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και διψασμένοι. Η επιτυχία που κάναμε πέρσι να μην μας ρίξει, να θέλουμε κι άλλο κι άλλο κι άλλο! Ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε και αυτή τη σεζόν».

Για τη σύγκριση του περσινού ρόστερ με το φετινό: «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω παίκτες, είναι άδικο. Κάθε παίκτης έχει την προσωπικότητά του, τον χαρακτήρα του, το ταλέντο του. Σίγουρα ο Κάνααν είναι έμπειρος και ταλαντούχος. Δεν χρειάζεται να τους συγκρίνουμε, δεν χρειάζεται να μπει στα παπούτσια του. Πρέπει να καλύψουμε το κάθε κενό μαζί. Γι’ αυτό λεγόμαστε ομάδα. Και να δούμε πως θα…