Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το παρών σε εκδήλωση της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας, για το επίτευγμα να γίνει πρώτος σκόρερ της Εθνικής, με τον 37χρονο σούπερ σταρ να μιλά και για το επερχόμενο Euro.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας για το επίτευγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνει ο πρώτος σκόρερ της εθνικής, ο 37χρονος σούπερ σταρ, εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει την Εθνική ομάδα τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όσο και στο επόμενο Euro.

Αναλυτικά απόσπασμα από τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το ταξίδι μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, θα πρέπει να συνεχίσετε λίγο ακόμα να ανέχεστε τον «Κρις». Θέλω να είμαι μέρος της ομάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και του ερχόμενου Euro… Νιώθω πολύ κινητοποιημένος.

Οι φιλοδοξίες μου είναι τεράστιες…Είμαι χαρούμενος που βλέπω τους παίκτες που έπαιξα μαζί, άλλους που συνεχίζω να παίζω μαζί τους και πρώην συμπαίκτες… Ο Ντιόγκο (Νταλότ) συχνά αστειεύεται με μένα και μου λέει «Φίλε, έπαιξες με όλους, πρέπει να είσαι αρχαίος».