Δυναμικά ξεκίνησε η σεζόν για τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ καθώς το «ΣΗΜΕΡΑ», «ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ» και οι «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» βρέθηκαν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. 

Ο Δημήτρης Οικονόμου υποδέχτηκε τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη στο νέο σχήμα της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ» και το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε τη νέα ομάδα φέρνοντας την εκπομπή στην κορυφή της τηλεθέασης με μέσο όρο 20,6% στο γενικό σύνολο του κοινού. 

Σήμερα

«ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης, μετά την δυναμική πρεμιέρα του Σαββατοκύριακου παρέμειναν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και στην έκτακτη προβολή της εκπομπής την εβδομάδα που διανύουμε, με την ενημερωτική εκπομπή να σημειώνει μέσο όρο 16,3% στο γενικό σύνολο του κοινού.  

Δεκατιανοί

Στους «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ» ταιριάζει μόνο η κορυφή, έτσι ο Γιάννης Ντσούνος με τον Χρήστο Κούτρα «ταίριαξαν» στη νέα ώρα προβολής τους. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το κοινό υποδέχτηκε το αγαπημένο ενημερωτικό δίδυμο με τον καλύτερο τρόπο και τους έφερε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 14,5% στο γενικό σύνολο του κοινού. 

Αταίριαστοι

Για ακόμα μία χρονιά, η ενημέρωση είναι στον ΣΚΑΪ! 

Πηγή: skai.gr