Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», για τη στήριξη του πολύπλευρου και σπουδαίου του έργου.

Ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε μαζί με τα παιδιά του στον φιλανθρωπικό αγώνα «Τρέχω και κολυμπώ με τους Ο.Υ.Κ. για την Ελπίδα», ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, στην πλαζ της Φρεαττύδας. Ο αγώνας είχε κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», για τη στήριξη του πολύπλευρου και σπουδαίου του έργου.

Ο κ. Μώραλης, η αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κυρία Κυριακή Μπουρδάκου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος έλαβαν μέρος στη δρομική διαδρομή των 1.000 μέτρων, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν επίσης σε διαδρομή με αποστάσεις έως και 5χλμ., καθώς και θαλάσσια διαδρομή 1.500m και 750m.

Διαβάστε επίσης: Ο δήμαρχος Πειραιά στους σταθμούς του μετρό της περιοχής

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Αβραμίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Σκοπός της αθλητικής αυτής γιορτής ήταν η προώθηση της ανιδιοτελούς συνεισφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και η διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι» ως αναπόσπαστο μέρος όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η αθλητική δράση διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν.

«Να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας»

«Τρέχουμε και κολυμπάμε για το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Πρόκειται για μια όμορφη πρωτοβουλία κοινωνικού σκοπού που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, τα γραφεία του οποίου εδρεύουν στην Φρεαττύδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Συμμετέχω, πρόσθεσε, «με την οικογένειά μου προκειμένου στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και ασφαλώς να στηρίξουμε το πολύπλευρο έργο του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Θα ήθελα να συγχαρώ την Πρόεδρο…