Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο ΥΜΑΘ, όπου θα έχει επαφές με παράγοντες και φορείς.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης, η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Μαρία Αντωνίου και ο γραμματέας της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης.

Σε αυτή την πρώτη κομματική σύσκεψη μετέχουν όλοι οι βουλευτές Α’ και Β’ Περιφερειών Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη αυτή μετέχουν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος, η κυρία Αντωνίου, όπως και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας  και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης.

Περιοδεία στις Σέρρες

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε περιοδεία στις Σέρρες, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες και επαγγελματίες.

«Έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα μπροστά μας. Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα ο οποίος δοκιμάζεται. Θα σεβαστούμε τα δημοσιονομικά όρια τα οποία μας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση και όχι επιστροφή σε υπερβολές του παρελθόντος και θα αποδείξουμε για ακόμα μία φορά ότι αυτή η παράταξη δεν είναι για τα εύκολα, είναι για τα δύσκολα και μπορεί πάντα να τα βγάζει πέρα και να προχωρά τη χώρα μπροστά», τόνισε ο Πρωθυπουργός σε πολίτες των Σερρών και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν σε καφέ, στο κέντρο της πόλης. 

«Η κρίση αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα δικών μας επιλογών, πρέπει να τη διαχειριστούμε όμως και όπως διαχειριστήκαμε την κρίση του κορωνοϊού και βγήκαμε πιο ισχυροί από αυτήν, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και την ενεργειακή κρίση. Λίγο υπομονή μέχρι τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα μου δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσω το πλαίσιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας για το δύσκολο χειμώνα ο οποίος έρχεται», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός. 

Κώστας Καραμανλής: Όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μια γροθιά μαζί σας

 
Τον Πρωθυπουργό καλωσόρισε ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Κύριε Πρόεδρε καλώς ήρθατε στην πόλη των Σερρών, καλώς ήρθατε στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μια γροθιά μαζί σας για…