Τι ανήρτησε ο βουλευτής της ΝΔ στο facebook.

Αποδοκίμασε το Μαξίμου  διά του κυβερνητικού εκπροσώπου τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, σχετικά με την κατάσταση στα Πανεπιστήμια και συγκεκριμένα στις φοιτητικές εστίες αλλά και την ευθεία επίθεσή του στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε σήμερα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών πως η συμπεριφορά του κ. Κυρανάκη δεν αρμόζει σε βουλευτή του κόμματος και πως ο ίδιος αδικεί την δουλειά που έχει γίνει στον συγκεκριμένο τομέα.

«Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και η εύκολη κριτική σε όσους έχουν την ευθύνη στο πεδίο όπως της υπουργού Παιδείας και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν είναι μια συμπεριφορά που αρμόζει σε βουλευτή της ΝΔ που αδικεί την σημαντική δουλειά που έχει γίνει στους τομείς αυτούς», τόνισε ο κ. Οικονόμου κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αδειάζοντας με ηχηρό τρόπο τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

  • Διαβάστε επίσης: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου : Οκτώ συλλήψεις – Τι κατασχέθηκε

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κυρανάκης είχε προβεί χτες σε ανάρτηση στην οποία ασκούσε κριτική σε υπουργούς της κυβέρνησης (Νίκη Κεραμέως και Τάκη Θεοδωρικάκο), περισσότερο όμως τα καρφιά κατευθύνονταν προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με τον οποίο θα είναι μαζί υποψήφιοι στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν μας φταίει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ για την άθλια εικόνα παρακμής σε φοιτητικές εστίες και Πανεπιστήμια», έγραψε σε μία μακροσκελή ανάρτησή του στο ο κ. Κυρανάκης.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν μας φταίει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ για την άθλια εικόνα παρακμής σε φοιτητικές εστίες και Πανεπιστήμια. Αυτοί κυβέρνησαν, απέτυχαν, και ένας από τους λόγους που ο κόσμος τους έστειλε σπίτι τους είναι και τα πανεπιστήμια, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή, αυτοδύναμη, ξεκάθαρη εντολή να βάλει τάξη.

Είμαστε 3,5 χρόνια κυβέρνηση και συζητάμε ακόμα τα ίδια πράγματα. Οι βουλευτές ψηφίζουμε νόμους για τα Πανεπιστήμια ξανά και ξανά, οι οποίοι δεν εφαρμόζονται στην πράξη.

Οι περιθωριακές απόψεις της αριστεράς για τα πανεπιστήμια δεν έχουν καμία αποδοχή…