«Τρέχα, Ζελένσκι, τρέχα χωρίς να κοιτάξεις πίσω προς τη Δύση» λέει μεταξύ άλλων ο Καντίροφ

Χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο πεζοδρομίου ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε ότι είναι πλέον απόλυτα ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Ειδική επιχείρηση, εννοεί το μπαράζ των ρωσικών επιθέσεων με πυραύλους Κρουζ σε μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, μεταξύ αυτών και το Κίεβο.

  • Διαβάστε επίσης: Ρωσία: Ο Καντίροφ θα στείλει τους τρεις έφηβους γιους του στον πόλεμο στην Ουκρανία

«Τρέξε απόβρασμα Ζελένσκι»

«Τώρα είμαι εκατό τοις εκατό ικανοποιημένος με τον τρόπο διεξαγωγής της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram τη Δευτέρα, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.

«Σε προειδοποιήσαμε, Ζελένσκι, ότι η Ρωσία δεν έχει ξεκινήσει πραγματικά ακόμη. Σταμάτα να παραπονιέσαι σαν απόβρασμα. Καλύτερα να φύγεις μακριά, πριν σε χτυπήσουν. Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε χωρίς να κοιτάξεις πίσω στη Δύση», πρόσθεσε ο Καντίροφ.

Δείτε το δημοσίευμα του TASS:

Έχει πει στον Πούτιν να ρίξει και πυρηνικά

Θυμίζουμε ότι ο Τσετσένος ηγέτης είχε καλέσει τον Ρώσο πρόεδρο να πατήσει το «κουμπί» και να ρίξει πυρηνικά.

Σύμφωνα με το AFP, ο Πούτιν του απένειμε τον βαθμό του υποστράτηγου. Την ίδια στιγμή, διακινούνται φήμες ότι o Καντίροφ διεκδικεί τη θέση του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας που αυτή τη στιγμή κατέχει ο Σεργκέι Σοϊγκού.

Ο 46χρονος Τσετσένος ηγέτης δήλωσε ότι πρόκειται για «τεράστια τιμή» για τον ίδιο.

Ο Καντίροφ, πρώην πολέμαρχος που κυβερνά την Τσετσενία με εκτεταμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε ότι ο Πούτιν τον είχε «προσωπικά» ενημερώσει για την απόφαση.