Μετά την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου την περασμένη εβδομάδα, η ενέργεια αρχίζει να επιβραδύνεται καθώς το φεγγάρι αρχίζει να χάνει το φως του. Η συνολική ατμόσφαιρα της εβδομάδας είναι ιδανική για να καθαρίσουμε ανεπιθύμητη ενέργεια και να ξεκαθαρίσουμε πράγματα από τη ζωή μας.

Οι θετικές αλλαγές είναι δυνατές αν επενδύσουμε σε αυτές, καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο ετοιμάζεται να σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, την Κυριακή.

Η ευεξία και η αυτοφροντίδα παίζουν ρόλο μεσοβδόμαδα, φέρνοντας την τέλεια στιγμή για να κάνεις κράτηση για ένα μασάζ, να περάσεις χρόνο στη φύση και ακόμη και να κάνεις καθαρισμό σώματος ή δέρματος. Η σύνδεση με το σώμα μας θα είναι το κλειδί αυτή την εβδομάδα.

Κριός
Ανάπνευσε. Αυτής την εβδομάδα βάλε τις σχέσεις σου στο επίκεντρο. Είναι σημαντικό να επικοινωνείς με φίλους και φλερτ με ευκολία και καλή διάθεση, καθώς ορισμένα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται. Η επικοινωνία θα είναι υπερβολική και θα υπάρχει σύγχυση. Πριν κουνήσεις το δάχτυλο ξανασκέψου το—και, αν μπορείς, καθυστερήσε μια σημαντική συζήτηση μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όταν η ένταση θα έχει πέσει.

Ταύρος
Ηρέμησε. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου την Τρίτη και την Τετάρτη, κάνοντάς σε να νιώθεις λίγο πιο ευαίσθητ@ από ότι συνήθως. Η ξεκούραση, η αυτοφροντίδα και η χαλάρωση είναι το αντίδοτο. Η συνάντηση Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή θα μπορούσε να φέρει ένα όχι ακριβώς ευχάριστο άτομο στον δρόμο σου. Μείνε ψύχραιμ@.

Δίδυμοι
Πρόσεχε τα λόγια σου. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, νιώθεις έντονα συναισθήματα– αλλά η συνάντησή του με την Αφροδίτη την Παρασκευή θα μπορούσε να σε τυλίξει σε ένα σύννεφο σύγχυσης σχετικά με το τι (ή ποιον) κυνηγάς. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι καλύτερο να στρέψεις την εστίαση σου εσωτερικά για να σκεφτείς πραγματικά γιατί θέλεις αυτό το πράγμα (ή άτομο) εξαρχής.

Καρκίνος
Κράτα χαμηλό προφίλ. Η επικοινωνία είναι δύσκολη για όλους αυτή την εβδομάδα, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολη για σένα. Η συνάντηση Ήλιου-Ποσειδώνα θα σε κάνει επιρρεπή σε σύγχυση και περίεργα συναισθήματα, οπότε μην πιστεύεις όλα όσα ακούς ή διαβάζεις. Μείνε ακίνητ@ και σταθερ@ και θα περάσει.

Λέων
Εσύ, Λέων, αυτή την εβδομάδα μπορεί να…