Μήνυμα για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης θέλησε να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας στο πλευρό του τον κ. Τσιόδρα.

Ένα ακόμα μήνυμα προς τους πολίτες ώστε να εμπιστευθούν το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της γρίπης και να σπεύσουν να κλείσουν τα ραντεβού τους μετέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή τη φορά μέσω των κοινωνικών δικτύων και έχοντας στο πλευρό του τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Σωτήρη Τσιόδρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον κόσμο να εμβολιαστεί κατά της εποχικής γρίπης.

«Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης προχωράει. Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς, κι ας θωρακιστούμε!» έγραψε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, ενώ από την πλευρά του ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως άτομα που βρίσκονται στη ζώνη υψηλού κινδύνου ή έχουν στο στενό τους περιβάλλον κάποιον θα πρέπει να εμβολιαστούν κατά της γρίπης.

Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Παρότι δεν είμαι άνω των ’60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Σας συνιστώ αν είστε άνω των 60 να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι».

«Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για την γρίπη» αναφέρει από την πλευρά του ο κ. Τσιόδρας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: