Το μεγάλο αβαντάζ της Κότυ και τα «καρφιά» της Ειρήνης

Περίεργα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για το κορίτσια του GNTM κι αρκετές ήταν αυτές που έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως η Αλεξία παρέμεινε για ακόμα μια φορά.

Βέβαια παράπονα υπήρξαν και για την καλύτερη φωτογραφία, την οποία κέρδισε η Κότυ.

  • Διαβάστε επίσης: Ξυπόλητες με δύο αυγά στα πόδια – Η νέα δοκιμασία στο GNTM που αηδίασε το

Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, έφτασαν στο σπίτι του GNTM 5 και ανακοίνωσαν στις παίκτριες μοντέλα ότι θα ακολουθήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα πασαρέλας, στο οποίο έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ως props αυγά και ένα κοντάρι, ώστε να μάθουν πώς να περπατάνε με ίσιο κορμό και άνεση φορώντας ψηλά τακούνια.

Στη φωτογράφηση αποχώρησης οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερο challenge, ένας συνδυασμός πασαρέλας, που είναι βυθισμένη στο νερό και girly φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα κρατούσαν ένα γλειφιτζούρι.

Οι ανατροπές δεν έλειψαν και κορίτσια, που τα είχαν πάει καλά άλλες φορές, απογοήτευσαν τους τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα και τον guest κριτή Στέφανο Ζαούση.

Ποια παίκτρια αποχώρησε

Η κριτική στο πλατό του GNTM κινήθηκε για ακόμα μια φορά σε πολύ αυστηρά επίπεδα κι οι κριτές επέπληξαν ορισμένες διαγωνιζόμενες, οι οποίες ένιωσαν πλέον τα όρια να στενεύουν σημαντικά.

Η παίκτρια με τη χειρότερη λήψη ήταν η Ραφαέλα, που αποχώρησε από το διαγωνισμό. Η Κότυ είχε δώσει disadvantage στην Ειρήνη, καθώς δεν πιστεύει καθόλου στις δυνατότητές της, αλλά τελικά δεν πέτυχε για λίγο το σχέδιό της.