«Το να έχω το μεγαλύτερο στήθος από σιλικόνη στην Αυστρία δεν μου αρκεί. Θέλω να έχω τα πιο ογκώδη χείλη σε όλη τη χώρα»

Μια νεαρή γυναίκα από την Αυστρία έχει ξοδέψει περισσότερα από 57.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις και αυξητική στήθους μέσα σε τρία χρόνια, ώστε να αλλάξει ολικά την εμφάνιση της, καθώς θέλει να μοιάζει με μια αληθινή Barbie.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 21χρονη Jessica που συστήνεται στα social media ως Jessy Bunny, έχει τσακωθεί με την οικογένεια της και δεν μιλάνε, καθώς ακολουθεί το όνειρο της, το οποίο είναι να γίνει σαν την διάσημη κούκλα.

  • Διαβάστε επίσης: Βρετανίδα πήγε για πλαστική στην Τουρκία και σοκαρίστηκε με το αποτέλεσμα

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η νεαρή γυναίκα ένιωθε καταπίεση στην εξωτερική της εμφάνιση από μικρή ηλικία, καθώς οι γονείς της απαγόρευαν να φοράει «σέξι ρούχα», με την ίδια να βάζει μαύρα φορέματα και να έχει πολλά σκουλαρίκια σε όλο το σώμα.

«Όποτε φορούσα σέξι ρούχα το καλοκαίρι ήταν σαν εφιάλτης για αυτούς», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «μου έδιναν μεταξωτά φουλάρια για να καλύψω το ντεκολτέ μου».

Έτσι, σε ηλικία 17 ετών έφυγε από το σπίτι και τα χρήματα που είχε πάρει για να βγάλει δίπλωμα οδήγησης, τα ξόδεψε στην πρώτη πλαστική επέμβαση, που ήταν αυξητική στήθους. Μέσα σε τρία χρόνια λοιπόν, έκανε τρεις επεμβάσεις στήθους, αλλά και πλαστικές για να ισιώσει την μύτη της, να μεγαλώσει τα οπίσθια της, ενώ πρόσθεσε και fillers στα χείλη.

«Μπορώ να φανταστώ να κάνω πολλές ακόμα χειρουργικές επεμβάσεις. Το να έχω το μεγαλύτερο στήθος από σιλικόνη στην Αυστρία δεν μου αρκεί. Θέλω να έχω τα πιο ογκώδη χείλη σε όλη τη χώρα», αναφέρει η 21χρονη.

Σε ηλικία 17 ετών, πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Η ίδια λοιπόν, δηλώνει χαρούμενη με την νέα εμφάνιση της, καθώς δηλώνει ότι θα…