Γυναίκα

Θέλουμε τις μπότες που η Rihanna σχεδίασε με τον Manolo Blahnik!

mpotes

Το αποτέλεσμα της πρώτης δουλειάς που η Rihanna έκανε με τον σπουδαίο σχεδιαστή γυναικείων υποδημάτων, Manolo Blahnik, μας άφησε με διφορούμενα συναισθήματα. Οι μπότες της συλλογής “Denim Desserts”- που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016- δεν είναι μια επιλογή που μπορεί να υποστηρίξει εύκολα μια γυναίκα: οι ψηλές denim μπότες που εμπνεύστηκε η τραγουδίστρια φτάνουν ως ψηλά στο πόδι, ενώ τις συγκρατούσε μια ζώνη περασμένη στη μέση!
Οι “9 to 5” μπότες που σχεδίασαν η Rihanna με τον Manolo Blahnik δεν ήταν βεβαίως το μοναδικό κομμάτι της πρώτης συλλογής…
Read the @BritishVogue cover story at vogue.co.uk. Photography: Craig McDean Featuring «The 9 to 5» thigh high denim boot from the «Denim Dessert» Spring collection, an exclusive collaboration with the one and only @manoloblahnikhq
A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on Mar 3, 2016 at 5:42pm PST
Στη νέα συνεργασία της RiRi με τον σχεδιαστή, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά: τα ankle boots και οι μπότες που δημιούργησε το δίδυμο μοιάζουν εξαιρετικά κομψές και εύκολα μπορούν να υποστηρίξουν κάθε γυναικείο στιλ!
Η συλλογή ονομάζεται “Savage” και βασικό χαρακτηριστικό της είναι η χρήση της γούνας στην επιφάνεια των ζευγαριών. Το πρώτο από τα τρία ζευγάρια της συλλογής έχει τον τίτλο “Fallon” και εμπνέεται από τα κλασικά μποτάκια της Timberland, μόνο που εδώ αυτά αποκτούν …ύψος με τα τακούνια που τους έχει προσθέσει η δημιουργός. Το δεύτερο ζευγάρι της συλλογής (“Alexis”) είναι ψηλοτάκουνες μπότες, ως το γόνατο, που διαθέτουν μπόλικη γούνα, ενώ το τρίτο ζευγάρι με τον τίτλο “Dominique” είναι over-the-knee διαθέτει φλοράλ μποκάρ σχέδια.
*H συλλογή θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα και online στις 16/11.


mpotes1
mpotes2
mpotes3

mpotes4
mpotes5

mpotes6

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like