SURVIVOR

Survivor: «Κινδυνεύει η ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου!Πρέπει να φύγει από το παιχνίδι τώρα…»

vasalos


Αυτά είναι τα λόγια ενός ανθρώπου που ασχολείται χρόνια με το body building και προσπαθεί μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα του ΣΚΑΙ και του Survivor να ανακαλύψει τί συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος παίκτης έχει λιποθυμήσει δύο φορές μέσα στο παιχνίδι.


«Αυτό που βλέπω με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο, που δεν τον γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο, με έχει φοβίσει πάρα πολύ! Ένας άνθρωπος του δικού του μυϊκού βάρους και της δικής του ηλικίας το να λιποθυμάει δύο φορές μέσα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και έχει τη σημασία του για το τί περνάει ο οργανισμός αυτού του παιδιού!».

image

Αυτά λέει ο αθλητής του body building και προκαλεί τεράστια ερωτηματικά με τη συγκεκριμένη άποψη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Κωσταντίνος είναι ένα πράγματι εντυπωσιακό παλικάρι, με ένα εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα. Εμείς στο Youweekly.gr είχαμε αποκαλύψει την πρώτη φορά που λιποθύμησε ο παίκτης, αλλά μέσα από το ρεπορτάζ και την έρευνα διαπιστώσαμε ότι ο Κωνσταντίνος των «Μαχητών» όχι μόνο έχει χάσει τις αισθήσεις του δύο φορές, και όχι μία όπως είδαμε, αλλά είναι μονίμως κλεισμένος στον εαυτό του και απομονωμένος σε πολλές περιπτώσεις από την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε και για αυτό το λόγο ζητήσαμε τη συμβουλή ενός ανθρώπου που γνωρίζει την ψυχολογία των αθλητών του body building, αλλά και καταλαβαίνει μερικά πράγματα περισσότερα από εμάς. Ρωτήσαμε λοιπόν ευθέως τί μπορεί να συμβαίνει σε αυτό το παιδί και είναι τόσο πολύ εξασθενισμένος ο οργανισμός του μέσα στο παιχνίδι. Η απάντηση μας σόκαρε.

«Προσέξτε ο Κωνσταντίνος μπορεί όταν ήταν εκτός Survivor να έπαιρνε 8 γεύματα και τουλάχιστον 3500-4500 θερμίδες! Μην σας κάνει εντύπωση, το σώμα ενός παιδιού με τόσο μυϊκό όγκο θέλει αυτές τις θερμίδες για να μπορέσει να συντηρηθεί. Η απότομη αλλαγή από τις 4000 θερμίδες στις 200 ή στις 300 μπορεί να προκαλέσει αδυναμία, ίσως να φτάσει και στη λιποθυμία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία 100% του παίκτη και οπωσδήποτε να τον οδηγήσει σε συμπεριφορά καταθλιπτική».

maxresdefault-2

«Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από την έλλειψη φαγητού;», ρωτάει ο δημοσιογράφος του Youweekly.gr.

«Οι αθλητές του body building και γενικά οι άνθρωποι που γυμνάζονται με εντατικούς ρυθμούς χτίζουν το σώμα τους όχι μόνο με τη γυμναστική αλλά και με τα αναβολικά στεροειδή! Εγώ δεν γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος παίκτης του Survivor έχει κάνει εκτεταμένη χρήση τέτοιου είδους αναβολικών, αλλά αν τα διέκοψε απότομα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά δυσάρεστες και προβληματικές καταστάσεις.  Δεν θέλω να γίνει κάποια παρανόηση.  Η λήψη στεροειδών δεν οδηγεί στο θάνατο. Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν λογική χρήση και δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα. Αν όμως ξαφνικά μειώσετε τη χρήση τους ή αν τη σταματήστε τελείως υπάρχει περίπτωση η μυϊκή σας μάζα να συρρικνωθεί απότομα (κάτι που βλέπω ότι συμβαίνει στον Κωνσταντίνο Βασάλο), επίσης θα νιώσετε κατάθλιψη λόγω του ότι θα πέσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης σας  και αυτό θα οδηγήσει σε μια σειρά από σοβαρά προβλήματα  που πρέπει να αντιμετωπιστούν σίγουρα με ιατρική φροντίδα. Με λίγα λόγια θέλω να πω  ότι αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει κάνει εκτεταμένη χρήση στεροειδών και τα έχει κόψει απότομα, αυτό σε συνδυασμό με την έλλειψη φαγητού μπορεί να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα και μπορεί να κινδυνέψει ακόμη και η ίδια του η ζωή».

konstantinos-vasalos-survivor-1 vasalos2

Αυτά τα συγκλονιστικά μας είπε ο αθλητής του body building και οφείλουμε να τα μεταφέρουμε έτσι ώστε όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί ωραία τα παιχνίδια, ωραία η τηλεθέαση αλλά η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει λιποθυμήσει ήδη δύο φορές και το παιδί δεν αισθάνεται καλά ας φύγει τώρα από το παιχνίδι. Θα είναι καλύτερα και για αυτόν αλλά και για το Survivor.

 

Δείτε το βίντεο με τη λιποθυμία του Κωνσταντίνου παρακάτω:

Survivor: «Κινδυνεύει η ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου – Πρέπει να φύγει από το παιχνίδι τώρα…»

via

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like