ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σκάνδαλο ΒΟΜΒΑ: Ποια Υπουργός ήταν… Xορεύτρια σε Nυχτερινό Kέντρο στη Συγγρού!

43926820-b257-11e5-b2aa-2da19928de7f


Ποια νυν υπουργός δούλευε στο παρελθόν ως χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο στη Συγγρού;


Η κυρία Μίμι Κοντέλι, υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση γυναίκας που πέρασε δύσκολα αλλά κατόρθωσε να φθάσει ψηλά.
Σ΄ αυτό που όλοι συμφωνούν είναι ότι πρόκειται για μια πολύ γοητευτική κυρία. Η οποία πριν από 25 χρόνια υπήρξε καλλονή χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού, όπως μας θύμισε ο συνάδελφος Χρήστος Καπούτσης.
Η χώρα της βυθισμένη στο χάος. Η νυν υπουργός ήρθε στην Ελλάδα, από την οποία είμαστε βέβαιοι ότι σ΄ ότι αφορά στην επαγγελματική της δραστηριότητα τουλάχιστον δεν θα πρέπει να τις έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Δείτε τη φωτογραφία:
apo-xoreftria-se-nyxterino-kentro-tis-leoforou-syggrou-ypourgos-anynas-tis-alvanias-1-315x236
Γρήγορα έφυγε για σπουδές στην Αμερική όπου διέπρεψε παίρνοντας διδακτορικό στις Διεθνείς σχέσεις. Μετά ενεπλάκη με τη πολιτική και σήμερα είναι η υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας.
Θα περίμενε κάποιος από έναν άνθρωπο σαν τη κυρία Κοντέλι να έχει διαφορετική προσέγγιση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας.
στόσο, δεν έχουμε πληροφορίες πως αντέδρασε η Υπουργός Άμυνας σε σχέση με τις νέες αποκαλύψεις. Σίγουρα το γεγονός ότι το παρελθόν της ως πρώην χορεύτρια στη Συγγρού, αποκαλύφθηκε δε θα την ευχαριστήσει καθόλου.

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like