Γυναίκα

“Πλεκτά” νύχια: H νέα μόδα στα νύχια που ταιριάζει με το… πουλόβερ σας!

nuxia


Τώρα που ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά, τα ζεστά σύνολα με βασικό κομμάτι τους το πουλόβερ είναι η πρώτη μας επιλογή. Γιατί λοιπόν να μην φέρουμε και στο μανικιούρ μας αυτή την «ζεστασιά»;


Ακολουθήστε τη νέα τάση στα νύχια που έχει κατακλύσει το Internet και το Instagram. Τα πλεκτά νύχια ή knitted nails, που είναι γνωστά και ως sweater nails. Το συγκεκριμένο είδος μανικιούρ πρωτοεμφανίστηκε πέρσι τέτοια εποχή και έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο στυλ για να βάψετε τα νύχια σας που διαθέτει τρισδιάστατα – ανάγλυφα σχέδια που θυμίζουν την πλέξη ενός μάλλινου πουλόβερ.
Η δημιουργία τους δεν είναι δύσκολη, απλά πρέπει να γνωρίζετε τον τρόπο, τον οποίο θα δείτε παρακάτω μέσω ενός βίντεο. Μέχρι τότε, ας μάθουμε λίγα παραπάνω για το ιδιαίτερο αυτό είδος μανικιούρ.
Δημιουργείται με ημιμόνιμο βερνίκι, Gel ή με ένα ειδικό χοντρό τρισδιάστατο τζελ, όπως δείχνει η πρωτότυπη τεχνική. Το ειδικό αυτό gel έχει την ικανότητα να δημιουργεί μεγαλύτερο πάχος από το κανονικό τζελ.
Για την δημιουργία ενός εντυπωσιακού και πρωτότυπου μανικιούρ μπορείτε να κάνετε αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο σε 1 ή και περισσότερα δάχτυλα του χεριού σας. Θα χρειαστείτε ένα εργαλείο μανικιούρ για τελείες που μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας ή να προμηθευτείτε από ένα κατάστημα με καλλυντικά και είδη μανικιούρ. Χρησιμοποιήστε το για να σχεδιάσετε τα σχήματα με πάχος που επιθυμείτε, δημιουργώντας υπέροχα πλεκτά νύχια – knitted nails.
Παίξτε με τα χρώματα, συνδυάστε τα ή και αναμείξτε τα κάνοντας ένα άκρως εντυπωσιακό μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Μετατρέψτε το σε ματ, γυαλιστερό ή και βελουτέ σχέδιο με το κατάλληλο top coat ή καλλυντικό προϊόν και κάντε τα νύχια σας να ξεχωρίζουν.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που δεν διαθέτετε ματ top coat, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα ματ νύχια με ατμό.

nuxia35

nuxia34

nuxia33

nuxia32

nuxia31

nuxia30

nuxia29

nuxia28

nuxia27

nuxia26

nuxia25

nuxia24

nuxia23

nuxia22

nuxia21

nuxia20

nuxia19

nuxia18

nuxia17

nuxia16

nuxia15

nuxia14

nuxia13

nuxia12

nuxia11

nuxia10

nuxia9

nuxia8

nuxia7

nuxia6

nuxia1

nuxia2

nuxia3

nuxia4

nuxia5

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like