ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πελάτης αποκεφάλισε ιδιοκτήτη εστιατορίου με μπαλτά για 40 λεπτά του ευρώ

egklima


Εξοργισμένος πελάτης αποκεφάλισε ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Κίνα κατηγορώντας τον πως του χρέωσε επιπλέον 3 γιουαν- περίπου 40 λεπτά του ευρώ- στο γεύμα του!


Ο 42χρονος Yao δέχθηκε άγρια επίθεση από τον 22χρονο που έξαλλος έλεγε πως ήταν λάθος η χρέωσή του για τρία πιάτα νουντλς, στις 18 του μήνα. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο σε τέτοιο βαθμό που αποκεφάλισε τον Yao με μπαλτά και, ψυχρός, έριξε το κεφάλι του σε έναν κουβά.
Ο δράστης συνελήφθη στο σημείο του εγκλήματος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο.
Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε σε ένα μικρό χωριό της κεντρικής Κίνας.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δράστης παρήγγειλε τρία μπολ με νουντλς και διαπίστωσε πως στον λογαριασμό είχε χρεωθεί το κάθε πιάτο ένα γιουάν παραπάνω σε σχέση με την τιμή που έγραφε ο κατάλογος.
Ο εστιάτορας φέρεται να του είπε: «αν δεν μπορείς να το πληρώσεις, μην το φας και φύγε!». Τότε άρχισαν να διαφωνούν ενώ οι άλλοι πελάτες ακόμα έτρωγαν. Ξαφνικά ο 22χρονος άρπαξε έναν μπαλτά από την κουζίνα κι άρχισε να μαχαιρώνει τον 42χρονο. Στο τέλος έκοψε το κεφάλι του και το πέταξε σε έναν κουβά.
Όλα συνέβησαν μπροστά σε τουλάχιστον 50 αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο εστιατόριο.
Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ο 42χρονος ζούσε με τον 11χρονο γιο του μετά το διαζύγιό του από τη γυναίκα του, πριν πέντε χρόνια ενώ ο 22χρονος φέρεται να έπασχε από ψυχικά νοσήματα.
egklima1
πηγή e-radio

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like