ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ανάκληση τροφίμων στην Αττική, ΜΕΤΑ από Απειλή για Δηλητηρίαση τους με χλωρίνη και υδρο/κό οξύ.

fstffimu


Βασικά διατροφικά προϊόντα απομακρύνονται προληπτικά από την αγορά την Αττικής μετά από ανάρτηση που έκανε λόγο για δηλητηρίαση τους με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ.


Πρόκειται για βασικά προϊόντα όπως το φρέσκο γάλα της Δέλτα, καθώς και άλλα των εταιρειών Coca Cola, Nestle, και Unilever.
Σε ανακοίνωση της η Δελτα αναφέρει ότι προχωρεί προληπτικά στην προσωρινή διακοπή της διάθεσης του Φρέσκου Γάλα Πληρες 1 λίτρο (χάρτινη συσκευασία).
Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Coca Cola, Unilever και Nestle αναφέρουν «ότι σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με κείμενο που αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο, το οποίο αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση συγκεκριμένων προϊόντων μας, οι εταιρίες Coca-Cola, Nestlé και Unilever ενημερώνουμε ότι, μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές προχωρούν σε άμεση προληπτική απομάκρυνση των παρακάτων προϊόντων από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική:
Coca Cola Light (500 ml πλαστική φιάλη, 4×500 πλαστική φιάλη)
Nestea Ice Tea Λεμόνι (500 ml πλαστική φιάλη, 4×500 πλαστική φιάλη)
Nestea Ice Tea Ροδάκινο (500 ml πλαστική φιάλη, 4×500 πλαστική φιάλη)
Pummaro «κλασικό» και «πιο συμπυκνωμένο» (χάρτινη συσκευασία των 500g και 520g αντίστοιχα)
Hellmann’s Caesar Salad Dressing (πλαστικό μπουκάλι 235 ml)
Όπως αναφέρουν οι τρεις εταιρείες τροφίμων από την πρώτη στιγμή, είμαστε σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, καθώς η ασφάλεια των καταναλωτών μας αποτελεί πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας.
Δείτε την ανακοινωση της απειλής εδώ

Πηγή-http:news247.gr

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like