ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ, Ακραία πρόβλεψη για τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Μετά από χρόνια έχουμε ενδείξεις πως θα το στρώσει MEΣΑ στην…»

2101304


Ο Σάκης Αρναούτογλου είναι κάθετος στην πρόγνωσή του και αυτό μας κάνει ακόμα πιο σίγουρους πως οι μέρες που έρχονται, είναι μέρες χιονιά και ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού!


Μάλιστα, σε ένα ποστάρισμά του προ ωρών, αναφέρεται συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και την πρόγνωση για την επικείμενη κακοκαιρία.

Εκεί αναφέρει:

«Αξιόλογη χιονοπτωση – χιονόστρωση και στην Θεσσαλονικη την ερχόμενη Παρασκευή?

Φίλες και φίλοι!
Η αλήθεια είναι ότι και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για χιονιά κυρίως βόρειας αλλά και υπόλοιπης ορεινής και ημιορεινής Ελλάδας κυρίως την ερχόμενη Παρασκευή ενώ αρκετά χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι προγνωστικές ενδείξεις είναι τόσο ενθαρρυντικές για αξιόλογη χιονόπτωση – χιονόστρωση και στην πόλη της Θεσσαλονίκης!
Θεωρώ όμως πως πρέπει να περιμένουμε έως και την Τετάρτη το πρωί για ασφαλέστερα συμπεράσματα όσον αφορά στις πιθανότητες αυτού του αρκετά σοβαρού σεναρίου με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία..

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω φυσικά από εδώ γραπτώς ή μέσω live και φυσικά μέσω των δελτίων καιρού της ΕΡΤ!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

15780925_1814912565414820_8489503773204786220_n
Πάντως, λίγες ώρες μετά το ποστάρισμα για τον επικείμενο χιονιά στην Θεσσαλονίκη, με ένα νέο ποστάρισμά του επιβεβαίωσε αυτό που είχε ήδη γνωστοποιήσει από χθες, πως δηλαδή έρχεται βαρύς χιονιάς για το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας!

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like