ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Mukbanger: Δείτε ΤΙ κάνει αυτή η κοπέλα και βγάζει … 1.500 δολάρια τη βραδιά!

mukbanger


Εκατοντάδες άνθρωποι στη Νότια Κορέα βλέπουν διαδικτυακά σχεδόν κάθε βράδυ έναν έφηβο την ώρα που τρώει το βραδινό του και μάλιστα πληρώνουν γι αυτό.


Πρόκειται για ένα… νοτιοκορεάτικο φαινόμενο που ονομάζεται Mukbang, προερχόμενο από τις λέξεις «φαγητό» και «ζωντανή σύνδεση» στα κορεάτικα. Οι χρήστες του διαδικτύου βλέπουν τον BJ Patoo και άλλους χρήστες να τρώνε και να μιλάνε σε ζωντανή σύνδεση μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών τους.

Οι περισσότεροι θεατές είναι επίσης έφηβοι ή νεαροί ενήλικες οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να δωρίζουν στον έφηβο που ασχολείται με το Mukbang, διαδικτυακά «αστέρια» τα οποία στοιχίζουν 10 σεντς το ένα. Ο BJ ανταλλάσσει τα συγκεκριμένα «αστέρια» σε μετρητά.
Το 2013 ο Νοτιοκορεάτης έφηβος έβγαλε 250.000 δολάρια μόνο και μόνο από το Mukbang, δηλαδή τρώγοντας μπροστά στον υπολογιστή του.
Η όλο και μεγαλύτερη απήχηση που έχει το Mukbang στους Νοτιοκορεάτες δικαιολογείται από τους ειδικούς στο ότι οι ζωές των νέων της χώρας γίνονται μοναχικές, έτσι, μέσω αυτής της δραστηριότητας αυτής νιώθουν πως έχουν κάποιον παρέα.

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like