ΥΓΕΙΑ

Μοιάζει απίστευτο αλλά δείτε τι αφαίρεσαν από το πρόσωπό του οι γιατροί! (Photos)

ogkos


Μια μεγάλης σημασία εγχείρηση ολοκληρώθηκε στην Ισπανία, όπου γιατρός αφαίρεσε από ασθενή όγκο που είχε σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το κεφάλι του.Ο Πέδρο Καβάντας, που πραγματοποίησε την εγχείρηση δήλωσε πως αν δεν είχε προχωρήσει στην επέμβαση ο όγκος θα συνέχιζε να μεγαλώνει στο πρόσωπο του ασθενή.
Αρχικά ο όγκος ήταν μικρού μεγέθους, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου συνέχισε να μεγαλώνει. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να «φάει» την μια πλευρά του προσώπου του κ.Κόεχ, ο όγκος έσπρωχνε το στόμα και την μύτη του στην άλλη πλευρά, ενώ του στέρησε και το ένα του μάτι.
Ο Καβάντας έμαθε για την περίπτωση του Κόεχ από τον Ερυθρό Σταυρό και θέλησε να τον βοηθήσει. Τον φιλοξένησε στην κλινική του στη Βαλένθια και από το 2011 μέχρι και σήμερα πραγματοποίησε μια σειρά από επεμβάσεις για την αφαίρεση του όγκου. Ο Κοέχ υποβλήθηκε σε εγχειρήσεις το 2013, το 2015 καθώς και τον περασμένο Οκτώβριο.
Ο κ .Κοεχ δηλώνει πως ο γιατρός του έδωσε πίσω την ζωή και τώρα σκοπεύει να δώσει στην κόρη του το όνομα της μητέρας του γιατρού.


ogkos1

ogkos2

ogkos3

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like