"Όμορφοι" Ανθρωποι VIDEO

Η τρυφερή φιλία ενός παππού και ενός 4χρονου κοριτσιού θα σας συγκινήσει! ( video )

tarawoodkid


Η 4χρονη Norah, έκανε τον ηλικιωμένο Mr. Dan φίλο της με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο. Ενώ και οι δυο τους βρισκόντουσαν στο τοπικό σούπερ μάρκετ, την στιγμή που ο Mr. Dan ήταν δίπλα στο κοριτσάκι εκείνο τον φώναξε λέγοντας του «Ηλικιωμένε άντρα έχω τα γενέθλια μου σήμερα».
Η μητέρα της 4χρονης που είναι συγγραφέας γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για αυτήν τη φιλία. Μάλιστα, η 4χρονη ζήτησε από το νέο της φίλο να βγει μια φωτογραφία μαζί της για χάρη των γενεθλίων της και τότε εκείνος έκλαψε από συγκίνηση.
Έκτοτε οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί και όπως λένε είναι και θα είναι οι καλύτεροι φίλοι για πάντα. Όπως λέει η μικρούλα, οι ηλικιωμένοι άνθρωποι της αρέσουν πιο πολύ γιατί περπατούν αργά, όπως κάνει και εκείνη και επειδή δυστυχώς δεν έχουν πολύ ζωή μπροστά τους, εκείνη θέλει να τους δώσει όση περισσότερη αγάπη μπορεί, πριν τον θάνατο τους.
Η ασυνήθιστη αυτή φιλία φαίνεται ότι έχει τραβήξει την προσοχή εκατοντάδων followers στο Instagram. Πάντως, σύμφωνα με τον οργανισμό The Legacy Project, οι φιλίες ατόμων με μεγάλη διαφορά ηλικίας αυξάνουν την αυτοεκτίμηση των παιδιών, όπως και τις κοινωνικές τους δεξιότητες, ενώ συνδέονται και με μικρότερα ποσοστά κατάθλιψης στους ηλικιωμένους. Αν λοιπόν έχετε κάποιον «μεγάλο» στην ζωή σας, κάντε τον τον καλύτερο σας φίλο και η ζωή θα είναι πιο ωραία και για τους δυο σας.

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like