Γυναίκα

Η νέα fashion τρέλα θέλει μαλλιά που λάμπουν στο σκοτάδι!

mallia


Ο ειδικός στις εκκεντρικές βαφές μαλλιών Guy Tang, μετά από τα μεταλλικά χρώματα παρουσίασε πρόσφατα μέσα από το Instagram την τελευταία του τρελή δημιουργία, την οποία μάλιστα είδε να ξετρελαίνει τους χρήστες.
Η συγκεκριμένη τεχνική στο κανονικό φως φαίνεται σαν τους χρωματισμούς του ουράνιου τόξου πάνω στα μαλλιά, όμως όταν πέσει επάνω τους black light τότε αρχίζουν να λάμπουν.
Θυμάστε τα αστεράκια που λάμπουν στα ταβάνια των παιδικών δωματίων? Το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς. Ο Tang, που έχει περισσότερους από 1.500.000 εκατομμύριο subscribers στο You Tube, ανέβασε στο κανάλι του ένα βίντεο με όλη τη διαδικασία της βαφής.
Η τεχνική που χρησιμοποιεί, είναι αρχικά το ξάνοιγμα των μαλλιών με ξανθιστική βαφή και έπειτα, χρησιμοποιεί τη σειρά βαφών Kenra Professional Creative Neons Colors σε αποχρώσεις του φούξια, του κίτρινου, του πορτοκαλί και του κόκκινου, συνδυασμένα σε ombre. Δείτε τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν και σίγουρα θα θαυμάσετε τα αποτελέσματα!

@hairbesties_ #neon #glow hair is everywhere! Have you used the new Kenra neons yet? ???Don't forget to enter for the Neon Hair Battle @kenraprofessional

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Guy Tang® (@guy_tang) στις

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like