ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εξερράγη tablet στα χέρια 7χρονης στο Βόλο. H άμεση αντίδραση του πατέρα και η θήκη πρόλαβαν τα χειρότερα!!! . (Δείτε φωτογραφίες & video)

tablet3

Ανεπανόρθωτες σωματικές βλάβες παρ” ολίγο να υποστεί ένα επτάχρονο κορίτσι από το Βόλο, όταν εξερράγη το tablet που κρατούσε στα χέρια της και έπαιζε.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, σε μία διπλοκατοικία στη συνοικία της Νεάπολης. Η μικρή καθόταν στο καναπέ στο σπίτι της και έπαιζε αμέριμνη με το tablet, όταν ξαφνικά εξερράγη και πήρε φωτιά.
Μη ξέροντας πως ν” αντιδράσει, άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί τους γονείς της σε βοήθεια, οι οποίοι το άρπαξαν αμέσως και το έβγαλαν στο μπαλκόνι, την ώρα που ήδη το σπίτι γέμιζε καπνούς. Μάλιστα, όπως είπαν, μύριζε καμένο για τις επόμενες δύο ημέρες.
Ευτυχώς, που βρισκόταν μέσα σε θήκη και δεν ήρθε σε άμεση επαφή με το κορμί του παιδιού, διότι θα μπορούσε να είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα.
Ο πατέρας του κοριτσιού μετέβη στο κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών απ” όπου αγόρασαν αυτό και ακόμη ένα και ζήτησε την αντικατάσταση τους με δύο tablets άλλης εταιρείας ή την επιστροφή του χρηματικού ποσού που έδωσαν για την αγορά τους, ενώ από την πλευρά της, η εταιρεία ζήτησε να της σταλεί το ελαττωματικό tablet, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της έκρηξης.

Δείτε φωτογραφίες και video απο το tablet.

tablet1

tablet2

tablet
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΗ ΜΟΥΛΑ

http://www.myvolos.net/

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like