ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έπιασαν τους γύφτους που λήστεψαν την Άννα Βίσση – Έκαναν βόλτες με Φεράρι

vissi


Στα διχτυα της αστυνομίας πιάστηκαν οι Ρομά που είχαν ληστέψει το σπίτι της Αννας Βίσση αλλά και της δημοσιογράφου Ηρούς Καριοφύλλη.
Η αστυνομική επιχείρηση είναι από το πρωί σε εξέλιξη όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας.
Πρόκειται για δύο εγκληματικές οργανώσεις που διαρθρώνονται σε πολλές υποομάδες, τα μέλη των οποίων διέπρατταν ληστείες και κλοπές – διαρρήξεις σε όλη τη χώρα.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν συλληφθεί περισσότερα από 30 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων και έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 50 έρευνες σε οικίες και χώρους απόκρυψης κλοπιμαίων.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε ότι οι έρευνες που ξεκίνησαν από τις αρχές του χρόνου, από την Αλεξανδρούπολη έως τα Γιάννενα και από την Αθήνα έως την Πάτρα με τη συμμετοχή εκατοντάδων αστυνομικών, αφορούν δυο συμμορίες Ρομά που από τα κλοπιμαία αγόραζαν και κυκλοφορούσαν πανάκριβα αυτοκίνητα, όπως με Φεράρι και Πόρσε, τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά που προέρχονται από τις κλοπές και τις διαρρήξεις, ενώ οι ίδιοι ζούσαν σε υπερπολυτελή οικίες με πισίνες και κήπους. Συνεχίζονται οι έρευνες.

You Might Also Like