ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΔΕΝ φαντάζεστε γιατί άφησαν σε αυτή τη σερβιτόρα φιλοδώρημα 900 δολαρίων!

tip


Μία εγκυμονούσα σερβιτόρα από το Phoenix έπεσε από τα σύννεφα όταν κοίταξε προσεκτικότερα την απόδειξη, όπου φαίνεται το φιλοδώρημα που επιλέγει να αφήσει κάθε πελάτης. Τότε μόνο διαπίστωσε πως μια πελάτισσα την οποία εξυπηρέτησε νωρίτερα είχε αφήσει 900 δολάρια ως φιλοδώρημα


επειδή έρχονται… Χριστούγεννα!
Η Sarah Clark εργάζεται στα Pita Jungle όταν στις αρχές της εβδομάδας η συγκεκριμένη πελάτισσα, επίσης έγκυος, έκανε λογαριασμό 61,30 δολαρίων. Η γυναίκα που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της έγραψε στην απόδειξη πως «τα χρήματα είναι του Θεού και ήρθαν στα χέρια της για να της τα δώσει. Ο Θεός να σε ευλογεί».

Ο αρραβωνιαστικός της Clark, έκανε εγχείρηση στο γόνατο την Τετάρτη και έτσι με τα χρήματα αυτά γυναίκα θα μπορέσει να παραμείνει στο πλάι του να τον προσέχει, ενώ όπως σημειώνει το αναπάντεχο δώρο θα τους βοηθήσει και να πληρώσουν κάποιους λογαριασμούς και το ενοίκιο.
«Στην αρχή δεν πίστευα στα μάτια μου, είναι πολλά λεφτά τα 900 δολάρια» δήλωσε η ευτυχής Sarah Clark στο τοπικό κανάλι KPHO. Η νεαρή κοπέλα περιμένει να φέρει στον κόσμο το μωρό της τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.
tip1

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like