ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μπορείς να νοικιάσεις μια μαμά

mama


Η πιο χίπστερ κίνηση στην πιο χίπστερ περιοχή του πλανήτη. Μια μεσήλικη γυναίκα που άφησε με τον άντρα της τα προάστια και την ήσυχη ζωή του Κονέκτικατ μετακομίζοντας σε μια γειτονιά του Μπρούκλιν, έφτιαξε το Need a Mum, που περίπου σημαίνει «Θέλω μια μαμά» και προσφέρει μαμαδίστικες υπηρεσίες με το αζημίωτο.
Όσοι δεν έχουν μαμά, ή η μαμά τους βρίσκεται μακριά, ή δεν τα πάνε και τόσο καλά με τη δική τους μαμά, στο πρόσωπο της 63χρονης Nina και με ένα ενοίκιο γύρω στα 35 ευρώ μπορούν να απολαύσουν μια καλή κουβέντα, λίγο τσάι και συμβουλές για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Η Νίνα, «κανονική» μητέρα δύο γιων 27 και 30 χρόνων, μπορεί επίσης να σου φτιάξει μια σούπα ή ένα τοστ, να δει μια ταινία μαζί σου -ό,τι θα έκανε η μαμά σου για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, αλλά όχι ο ψυχολόγος σου. Η μητρική εμπειρία της Νίνα πάντως συνεπικουρείται από την επαγγελματική της ιδιότητα ως συμβούλου σε κέντρο απεξάρτησης. Μέχρι να το κάνει υπηρεσία με πληρωμή, η Νίνα συναντούσε διάφορα νέα παιδιά στον δρόμο ή στο πάρκο που έβγαζε βόλτα τον σκύλο της, τα οποία της μιλούσαν για διάφορα θέματα. Μια νέα γυναίκα για παράδειγμα της διηγήθηκε με κλάματα πώς την απέλυσαν από τη δουλειά της ενώ δεν έφταιγε.

Το καλό είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να μιλήσουν για τα επαγγελματικά τους όνειρα ή προβλήματα με περισσότερη ελευθερία από ό,τι θα έκαναν με τον δικό τους γονιό. Κυρίως επειδή μπορούν να αποφύγουν την αυστηρή κριτική και την γκρίνια. Οι δουλειές πάνε καλά, όπως λέει η επαγγελματίας μαμά, ωστόσο υπάρχουν και τα απρόοπτα.
Ένας 58χρονος θεώρησε ότι μπορεί να βρει τη μαμά του στο πρόσωπο της μόλις κατά 5 χρόνια μεγαλύτερής του Νίνα, ενώ ένας άλλος πελάτης ήθελε η Νίνα να πετάξει στην Ευρώπη για μια εντατική συνεδρία μαμακίασης. Αυτές οι υπηρεσίες δεν περιλαμβάνονται στο Νeed a mum.

You Might Also Like