"Όμορφοι" Ανθρωποι ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Χωρίς κατηγορία

Από το Χαμόγελο του Παιδιού Υπερήφανος ΕΥΕΛΠΙΣ! Η Ιστορία Aισιοδοξίας και Δύναμης που συγκίνησε όλη την Ελλάδα!

eyelpis0-650x400


Το Χαμόγελο του Παιδιού όλοι το γνωρίζουμε και θαυμάζουμε το έργο του. Δίνει μάχη επιβίωσης και θα πρέπει να βοηθηθεί απ΄ όλους. Το έργο του δεν είναι λόγια…Κάνει έργα. Κι ένα απ΄ αυτά το βλέπετε στη φωτογραφία του νεαρού και υπερήφανου Εύελπι!


Είναι παιδί που μεγάλωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού, οι άνθρωποι του οποίου δεν κρύβουν τη συγκίνησή τους και την υπερηφάνεια τους : ο Νέστωράς τους μεγάλωσε κι έγινε Εύελπις!
Το κείμενο τα λέει όλα:

Ας μοιραστούμε μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας!
Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική μέρα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ιδιαίτερα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του Σπιτιού που μεγάλωσε ο Νέστωρας.
eyelpis
Ο Νέστωρας ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» όταν ήταν 9 ετών και από μικρός είχε στόχους τους οποίους και υλοποιούσε! Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που είχε μεγαλώνοντας ήταν να περάσει στη Σχολή Ευελπίδων, έβαλε τα δυνατά του μαζί με τους εκπαιδευτικούς του και σήμερα ορκίστηκε Εύελπις!
Αυτές οι στιγμές χαράς και συγκίνησης μετατρέπονται σε δύναμη και κουράγιο για όλους όσους βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού.

Αυτές οι στιγμές είναι ένα μεγάλο δώρο για μικρούς και μεγάλους και ακόμα μια απόδειξη για το πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όταν υπάρχει θέληση και επιμονή!

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like