ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Χωρίς κατηγορία

ΟΛΑ στη Φόρα απο το Ροrnhυb για την Ελλάδα το 2016: ΘΑ πάθετε ΠΛΑΚΑ με την Κορυφαία αναζήτηση των Ελλήνων…

e0lg1pkq


Πόσο πopνό είδε ο κόσμος το 2016;
Ξέρουμε τι κάνεις τα βράδια, ύστερα από ένα date που πήγε από μέτρια ως χάλια, ύστερα από μια μέρα γεμάτη κούραση και άγχος, για να ξεδώσεις, να χαλαρώσεις λίγο ρε παιδί μου.


Το Ροrnub, όπως έχουμε πει και εδώ, ξέρει πολύ καλά τι παρακολουθείς μέσα στο site, ξέρει επίσης με λεπτομέρειες τι παρακολούθησες εσύ και κάθε άλλος επισκέπτης ανά τον κόσμο και το ανάρτησε σε μια σειρά από ιδιαίτερα διαφωτιστικούς πίνακες. Ας δούμε τη σεxo-σκόπηση (από το ανασκόπηση, duh;) του 2016, από το Ροrnhub.
wmvie-1-600x449
To «Leσbian» κυριαρχεί, αφήνοντας πίσω του «Aναl| «School» και «Arab». Επίσης και η Ελλάδα (+Κύπρος) εντάσσεται στις χώρες που προτιμούν «lεσbian» (πόσο έλλειψη πρωτοτυπίας), με τη γειτονική μας Τουρκία να ψηφίζει «Tεεn (18+)».

Καλύτεροι πελάτες του site παραμένουν Αμερική, Βρετανία και Καναδάς, με τις χώρες της Κεντρικής/Νοτίου Ευρώπης (Ιταλία, Πολωνία, Ολλανδία) να είναι σε πτωτική τάση σε σχέση με πέρυσι και την χώρα μας να είναι μη υπολογίσιμο μέγεθος.
traffic-1-504x600

Τίποτα το συγκλονιστικό και εδώ, με το «lesbian» να καταλαμβάνει την κορυφή και τα «step mom»/»MιλF» να ακολουθούν.
Ποσόστωση επισκεπτών γένους θηλυκού
femaleview-600x449
Εδώ υπάρχει μια «μάχη» Δύσης/Ανατολής, με τη Βόρεια Αμερική και τη μεγάλη πλειοψηφία της Ευρώπης να έχουν αρκετά μικρές αναλογίες επισκεπτριών σε σχέση με την Ασία (+Νότιος Αμερική). Ναι, η Ελλάδιτσα είναι στο «κάτω από το μέσο όρο».
Αναζήτηση λέξεων ανά φύλο
mostsearchedterm-577x600

Εδώ παρατηρούμε μια μικρή ενδιαφέρουσα ανατροπή, καθώς το «lεσbian» αναγορεύεται σε αγαπημένο term των επισκεπτριών του site, σε αντίθεση με τους άντρες, που προτιμούν πιο basic όρους, όπως «mιλf», «step mom» και «step sister».
Αναζητήσεις ανά φύλο
womenmen-442x600

Και εδώ η «lεσbian» κατηγορία απλώς εδραιώνει την παντοκρατορία της.
Ηλικίες
age-339x600
Άλλος ένας πίνακας που αποδεικνύει ότι σε μια αρκετά ισχυρή πλειοψηφία οι 30ρηδες αυτού του κόσμου τον έχουν κάνει λάστιχο.
Pop Κουλτούρα/Αθλητισμός: Πόσο κόσμο χάνει το Ροrnhub κατά τη διάρκεια σημαντικών events
6-pornhub-insights-2016-year-review-sports-soccer-uefa-final-572x600

O παραπάνω πίνακας περιλαμβάνει και τη χώρα μας, ως μια εξ εκείνων που είχαν αξιοσημείωτο ποσοστό (7%) αποχώρησης από το site κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League.
Pokemon Go
6-pornhub-insights-2016-year-review-game-pokemon-go-584x600

Μες το καλοκαιράκι βγήκε το Pokemon Go, προκαλώντας ομαδικές τάσεις αποπροσανατολισμού σε εκατομμύρια ανθρώπους με smartphone ανά τον κόσμο. Όπως φαίνεται από το παρακάτω γράφημα, η απώλεια προσανατολισμού συνδυάστηκε με «έρευνα» του όρου «Pokemon» στο Pornhub. Κι όμως…
Δημοφιλέστερος Χαρακτήρας Video Game
6-pornhub-insights-2016-year-review-character-game-searches-600x564

Αγαπάμε το γεγονός ότι ο κόσμος αναζητά τη Zelda στο Ροrnhub, όπως και το ότι αναζητά ακόμα χαρακτήρες από το Mortal Kombat. Όσο για την πρωτιά της Lara Croft, αυτή βρίσκεται εδώ για να μας γυρίσει πίσω στο μακρινό 1999. Άλλωστε, μεγάλα (25+) παιδάκια μπαίνουν στο Ροrnhub, λογικό είναι να αναζητούν τους παιδικούς τους ήρωες.
Δες όλη την ανασκόπηση του Pornhub εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα

You Might Also Like